SME MILOVNÍCI PAELLY S DUŠOU ZO STREDOMORIA

Pochádzame z miesta, kde sa zrodila paella. Zo španielskej La Albufera, ktorá sa nachádza v regióne Valencie. Vo valenciánskom dialekte sa jej hovorí „L´Albufera“ a v preklade znamená lagúna. Je to čarovné miesto, v ktorého okolí sa už tradične od 18. storočia pestuje typická ryža na paellu. Toto tradičné španielske jedlo sme si odmalička vychutnávali s našimi rodinami a priateľmi. Nielen pre jej jedinečnú receptúru. Jedenie paelly je pre nás doslova rituálom a spoločenskou udalosťou, pri ktorej zažívame perfektnú atmosféru, kým sa o ňu delíme z jednej panvice so svojimi blízkymi.

Foto trasplantes 2jpg

Posledné roky sme túto tradíciu zaviedli aj na Slovensku a ukázali sme ju aj našim slovenským priateľom. Varili sme ho doma, na súkromných akciách pre klientov, na gastronomických festivaloch ako „GURMAN FEST“ alebo v španielskom týždni „ŠPANIELSKY TÝŽDEN“, ale predovšetkým v tom, v čom bol náš dom …. „GUSTOS Market“ prvý kontakt pre veľa z vás so španielskou gastronómiou na Slovensku.

13png

Jedného dňa sme si povedali, aké by to bolo skvelé, keby si našu paellu mohli so svojimi blízkymi užiť aj druhí. No ako to docieliť? Otvoriť si reštauráciu alebo food truck? A tak sme prišli na to, že najlepšie bude, ak si našu paellu budú môcť vychutnať ľudia vo všetkých kútoch Bratislavy. Prišli sme s nápadom TAKE PAELLA. Ide o prvú skrytú kuchyňu, ktorá sa špecializuje na donášku naozajstnej španielskej paelly.

Objednajte si svoju paellu jedným klikom alebo cez telefón. Či už ste doma, v parku, v kancelárii alebo niekde na terase, prinesieme ju priamo k vám. Je to jednoduché!